Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, ylijäämä

Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa nepparilliset läpät.

Vaihtoehtojen koot ilmoitettu muodossa: housun lahkeen sisämitta/vyötärönympärys.

Käytettyä armeijan ylijäämää, joten normaalia käytössä syntyvää haalistumaa ja kulumaa esiintyy. Ehjiä ja hyvät materiaalit, joten käyttötunteja jäljellä runsaasti. 

Hinta:20.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
60/80 cm3 kpl

Suosittelemme myös

Anar Gahta naisten shortsit, vihreä

anar_gahtashortsit_naisten_vih1.jpg&width=280&height=500
Anar Gahta shortsit ovat erinomainen valinta niin kesävaellukselle kuin vapaa-aikaan. Yksinkertaisen tyylikkäät, polvipituiset shortsit ovat kestävät ja hengittävät. Shortsien neljään suuntaan joustava ja nopeasti kuivuva materiaali takaa mukavuuden ja liikkeen vapauden niin luonnossa kuin kaupungissakin..
Hinta: 39.00 €

M05 pakkashousut Hunter, pakkaskuvio

m05pakkashousu_metsa1.jpg&width=280&height=500
M05 Pakkashousut (Hunter malli)
"Hunter" mallin housut ovat metsästys ja eräkäyttöön parannellut versiot puolustusvoimien mallista. Samat laadukkaat materiaalit, mutta housujen etupuoli nousee korkeammalle ja etupuolella taskut reisien korkeudella. Täytteenä lämpimämpi Climashield onttokuitueriste,..
Hinta: 197.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »